Voleybol

Arkas, play-off'ta daha iyi olacak

05 Mart 2014 Çarşamba 13:20 - Son Güncelleme 05 Mart 2014 Çarşamba 13:31

''Play-off'ta en iyi şekilde mücadele etmek istiyoruz."

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nin son şampiyonu Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, ligde kaybettikleri maçlarda ufak farklarla mağlup olduklarını belirterek, "Bu konuda ayarlamalar yapmamız lazım" dedi.

Hoag, son oynadıkları İnegöl Belediyesi maçında fiziksel olarak çok iyi durumda olduklarını gördüklerini, bunda iyi ve yoğun çalışmanın etkili olduğunu söyledi. Yeni bir sistem denediklerini aktaran Hoag, şöyle konuştu:

"Amacımız atak yüzdemizi artırmak. İnegöl Belediyesi maçında da bunun denedik, başarılı olduğunu gördük. Ligdeki 4.'lüğümüzün değişeceğini zannetmiyorum. Play-off'a kadar Fenerbahçe Grundig ile önemli bir Türkiye Kupası'na çıkacağız. Hem ligde hem de kupada en iyi sonuçları alıp, play-off'ta en iyi şekilde mücadele etmek istiyoruz."

Hoag, ligdeki mağlubiyetlerini kendilerinden üst sırada olan Halkbank, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe Grundig'e karşı aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Kaybettiğimiz maçlarda ufak farklarla mağlup olduk, bu konuda ayarlamalar yapmamız lazım. Maçları sonuna kadar getiriyoruz ama son bölümde mağlup oluyoruz. Bunun bir sebei Schmitt'in Ocak ayından sonra bize katılması. Daha sonra pasör Mustafa Ramazanoğlu'nun da sakatlanması nedeniyle genç Yiğit Gülmezoğlu ile oynamak zorunda kaldık. O da iyi performans sergiledi. Takım olarak play-off'ta daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum."

AA

Sıradaki Haber
Voleybolda toplu sonuçlar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz