Voleybol

''Bir puana daha ihtiyacımız var''

10 Mart 2014 Pazartesi 19:26 - Son Güncelleme 10 Mart 2014 Pazartesi 19:30

Aksoy: ''Play-off'a kalabilmemiz için bir puana daha ihtiyacımız var''

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'te, antrenör Ali Bahadır Aksoy, kalan iki maçta alacakları bir puanın play-off'a kalmalarını sağlayacağını söyledi.

Gümüşhane Torul Gençlik, dün oynadığı Fenerbahçe Grundig karşılaşmasının ardından ara vermeden 12 Mart Çarşamba günü deplasmanda İnegöl Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda yapılan antrenman öncesi Aksoy, Fenerbahçe Grundig maçında alınan galibiyetten dolayı sporculara teşekkür ederek aynı başarıyı İnegöl Belediyespor ile Ziraat Bankası karşılaşmalarında da beklediğini belirtti.

Aksoy, antrenmanda sporculara, ısınma, ağırlık ve top çalışması yaptırdı.

Antrenman sonrası yaptığı açıklamada Aksoy, sahalarında oynadıkları Fenerbahçe Grundig karşılaşmasında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirterek "Bizim için iyi moral oldu. İyi de oynadık. Lider durumundaki bir takımı, sahamızda 3-2 yenme başarısı gösterdik. Tüm sporcu arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Güzel bir mücadele sergilendiğini, seyircilerinin takıma tam destek verdiğini ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:

"Voleybol takımımız ilk defa bir Fenerbahçe Grundig galibiyeti almış oldu. Sporcu arkadaşlarımız galibiyete inandı ve verdiğimiz taktiği sahada en iyi şekilde uyguladı. Önemli ve güzel bir galibiyet ancak İnegöl Belediyespor ve Ziraat Bankası maçlarımız var. Play-off'a kalabilmemiz için bir puana daha ihtiyacımız var. Her iki karşılaşmadan alacağımız bir puan bizim play-off'a kalmamızı sağlayacaktır."

AA

Sıradaki Haber
Acıbadem Erkekler Ligi'nde görünüm
Yükleniyor lütfen bekleyiniz