Voleybol

TRT SPOR2'de voleybol şöleni

13 Aralık 2019 Cuma 10:18 - Son Güncelleme 13 Aralık 2019 Cuma 10:50

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 11. haftanın erteleme maçında Eczacıbaşı Vitra, 14 Aralık Cumartesi günü VakıfBank'ı konuk edecek. Maç, TRT SPOR2'den canlı yayınlanacak.

Dünya Kulüpler Şampiyonası nedeniyle ertelenen 11. hafta karşılaşması, derbiye sahne olacak. Dünya ikincisi olan Eczacıbaşı Vitra, şampiyonayı üçüncüsü bitiren Vakıfbank'ı konuk edecek.

Ligde yoluna yenilgisiz devam eden turuncu beyazlılar, bu unvanını korumak istiyor. Tek yenilgisini Fenerbahçe Opet'e karşı alan sarı siyahlılar ise deplasmanda kazanarak, ligin ilk yarısını lider bitirme hedefinde.

Ligde mağlubiyeti bulunmayan Eczacıbaşı Vitra, yüzde 35 hücum yüzdesiyle Vakıfbank'ın ardından ikinci sırada yer alıyor. Eczacıbaşı Vitra, set başına 3 virgül 7 blok ortalaması ile bu kategoride ilk sırayı alırken, Vakıfbank, 2.8 blok sayısı ile ikinci basamakta.

Her iki takım sezon başında Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda karşı karşıya gelmişti. Büyük bir heyecana sahne olan derbiyi 3-2'lik skorla kazanan Eczacıbaşı Vitra, kupayı müzesine götürmüştü.

Ligde ilk yarının liderini belirleneceği derbi mücadelesi, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak.

Saat 18.30'da başlayacak karşılaşma, TRT Spor2'den canlı yayınlanacak.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Bursa BB'den Sorgun'a set yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz