Voleybol

G.Saray dünya yıldızını bitirdi

01 Temmuz 2015 Çarşamba 15:54 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2015 Çarşamba 16:03

Galatasaray, Liberman Agamez'i kadrosuna kattı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Kolombiyalı pasör çaprazı Liberman Agamez'i kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 2.07 metre boyunda, 30 yaşındaki Agamez'in daha önce Türkiye'de Arkas Spor'da üç sezon forma giydiği belirtildi. Bir yıllık anlaşmaya varılan tecrübeli voleybolcu için Aslantepe GS Store Ülker Fanzone'da imza töreni gerçekleştirildiği aktarıldı.

Düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Agamez, Galatasaray'da her maça kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "Taraftarlara hak ettikleri mutluluğu vermeyi çok istiyorum, bu yüzden her maça kazanmak için çıkacağız. Galatasaray camiasını sadece voleybol maçlarından değil izlediğim basketbol ve futbol maçlarından da biliyorum. Taraftarımız gerçekten inanılmaz. Bizim için en iyi olanı yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili konuşan kulübün voleybol şubesi sportif direktörü Şükrü Yengil, Kolombiyalı voleybolcunun bir dünya yıldızı olduğunu anlatarak, "Agamez dünyadaki kendi mevkisinde oynayan başarılı 5-6 oyuncudan bir tanesi. Çok genç bir kadromuz vardı. Agamez gibi bir dünya yıldızının deneyimleriyle bize çok şey katacağını umuyorum. Hedeflerimiz her zaman büyüktü bu sene de aynı hisleri taşıyoruz. Bu transferlerin devamı da gelecek, Galatasaray'ı hak ettiği yerde göreceksiniz" değerlendirmesinde bulundu.

A Takım Menajeri Sinan Cem Tanık ise deneyimli oyuncunun sarı-kırmızılı takıma çok şey katabileceğini vurgulayarak, "Agamez, özellikle Avrupa için fark yaratabilecek bir oyuncu. Ciddi bir takım oyunu oynuyorduk ama takımı bir yere taşıyacak isme sahip değildik. Agamez savaşçı kişiliğe sahip, karakteri ve fiziksel kapasitesi açısından bize istediğimizi verebilecek bir oyuncu" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'ye Fransız antrenör
Yükleniyor lütfen bekleyiniz