Voleybol

"Hedefimiz ligde sona kalmamak"

30 Ağustos 2013 Cuma 18:13 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2013 Cuma 18:15

Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Özcoşan: "Ligdeki hedefimiz, sıralamada 1

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Hüseyin Özcoşan, "Ligdeki hedefimiz, sıralamada 1-2 takımın üstünde olmak, ligde sona kalmamak. Yabancı transferlerimiz çok iyi olursa ilk sekize girme şansımız da olur" dedi.
 
Özcoşan, Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, antrenmanlara başladıklarını, bu hafta idmanların koşuyla devam edeceğini, önümüzdeki hafta ise salon çalışmalarına geçeceklerini söyledi.
 
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne sonradan dahil edildikleri için transfer çalışmalarının halen devam ettiğini belirten Özcoşan, "Şu anda 3 oyuncuyu aldık. Bir yabancı oyuncu ile de görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
 
Özcoşan, şunları kaydetti:
 
"Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne son anda girmemiz ve üst seviyedeki voleybolcuların rakamlarının çok yüksek olması, bizi maddi olarak zorluyor. Rakamlar çok yüksek, bizim de gücümüz bir yere kadar. Takımımızı en düşük parayla en iyi yere getirmeye çalışacağız. Ligde kalma çabasındayız ve inşallah da kalacağız. Ligde kalma, çalışmaya ve oyuncuların performansına bağlı. Ligde çok altlarda kalmayalım diye çalışırken belki üst seviyelere de çıkabileceğiz. Ligdeki hedefimiz, sıralamada 1-2 takımın üstünde olmak, ligde sona kalmamak. Yabancı transferlerimiz çok iyi olursa ilk sekize girme şansımız da olur."
 
Takım kaptanı Serdar Semerci ise "Bu sene inşallah sakatlık olmadan iyi bir sezon geçiririz" dedi.
 
Tokatlı voleybolseverlere keyifli maçlar izlettirmek istediklerini belirten Semerci, taraftarlarından takımı desteklemelerini istedi.
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz