Voleybol

"Şampiyonlar Ligi mücadelesine başlayacağız"

10 Kasım 2016 Perşembe 11:15 - Son Güncelleme 10 Kasım 2016 Perşembe 08:30

Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag "Aldığımız galibiyet bizim için çok önemli." dedi.

Voleybol Efeler Ligi'nde Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-1 mağlup eden Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, aldıkları galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu bildirdi.

Hoag, yaptığı açıklamada, Galatasaray HDI Sigorta maçını kazandıkları için mutlu olduklarını, özellikle ilk 2 set çok iyi oynadıklarını söyledi. Üçüncü sette konsantrasyonlarını kaybettiklerini ve hatalar yaptıklarını belirten Hoag, şöyle konuştu:

"İlk 2 set çok iyi oynadık ama onu sürdürmek zor oluyor. Gökhan'ın kaburgasında bir sıkıntısı vardı, servis kaçırmaya başladı. Dördüncü sette tekrar iyi oynadı. 4. sette biraz daha sabırlı oynamaya başladık, blok ve defansı iyi yaptık. Mauricio çok iyi oynadı. Bazı pozisyonlarda genç oyuncularımız var. Örneğin libero Ahmet, maç içinde konsantrasyonunu kaybedebiliyor ama diğer yabancı oyuncular yardımcı oldu. Bu galibiyet bizim için çok önemli. Sezonun ilk yarısını ilk 4'te bitirip, Türkiye Kupası'nda ilk turu maç yapmadan geçmek istiyoruz. Her aldığımız 3 puan bizi hedefimize doğru yaklaştırıyor. Önümüzdeki hafta ligde İnegöl Belediyespor'la zorlu bir müsabakaya çıkacağız ondan sonra da Şampiyonlar Ligi mücadelesine başlayacağız."

Efeler Ligi'nde Ziraat Bankası'nın ardından 2. sırada yer alan Arkas Spor, 12 Kasım Cumartesi günü deplasmanda İnegöl Belediyespor'la karşılaşacak.

Bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sırp ekibi Kızılyıldız ile mücadele edecek İzmir temsilcisi, ilk maçını 16 Kasım Çarşamba günü deplasmanda, rövanşı ise 20 Kasım Pazar günü İzmir'de oynayacak.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'de sevinç, Beşiktaş'ta hüzün
Yükleniyor lütfen bekleyiniz