Voleybol

İdmanocağı, Challenge Kupası'nda 2. oldu

03 Nisan 2016 Pazar 17:17 - Son Güncelleme 03 Nisan 2016 Pazar 15:47

Trabzon'da oynanan finalin rövanşını Romanya temsilcisi, 3-1 kazandı.

İmperial Hastanesi İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı, Challenge Kupası finalinin rövanşında, CSM Bükreş takımına 3-1 yenilerek ikinci olurken Romanya temsilcisi şampiyonluğu elde etti.

Sahasındaki ilk karşılaşmayı da 3-1 kazanan CSM Bükreş, rövanşta da sarı-kırmızılıları aynı sonuçla yenerek mutlu sona ulaşan taraf oldu.

Voleybol 1. Lig'de ikinci sezonunu geçiren ve bu sezon Balkan Kupası'nda şampiyon olarak Challenge Kupası'nda mücadele etme hakkı elde eden Trabzon temsilcisi, turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Salon: 19 Mayıs

Hakemler: Vittorio Sampaolo (İtalya), Yury Bakunovich (Belarus)

İmperial Hastanesi İdmanocağı: Sinem Barut, Malagurski, Beyza Arıcı, Blagojevic, Kamenova, Rakba (Necla Güçlü Esepaşa, Deniz Saraç, Dilara Bilge, Gizem Giraygil)

CSM Bükreş: Bacsis, Majstrovic, Pincerato, Fales, Karakasheva, Pihlajamaki, (Ruzzin, Carbuneanu)

Setler: 23-25, 13-25, 25-20, 20-25

Süre: 100 dakika (27, 23, 25, 25)

CSM Bükreş, düzenlenen törenle kupasını aldı

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından kupa töreni yapıldı. Büyük sevinç yaşayan Romanya temsilcisine şampiyonluk kupasını, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Yönetim Kurulu Üyesi Eric Adler verdi.

Karşılaşmayı izleyen AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora, CSM Bükreş sporcularına madalyalarını takdim ederken, İmperial Hastanesi İdmanocağı sporcuları da ikincilik madalyalarını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in elinden aldı.

Maçın ardından en değerli oyuncu ödülüne de Trabzon temsilcisinden Jelena Blagojevic layık görüldü.

İmperial Hastanesi İdmanocağı Kulübü Başkanı Mehmet Öz, taraftarlara bir konuşma yaparak verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Taraftarlar bin kişilik 19 Mayıs Spor Salonu'nun tribünlerini doldururken, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve futbol takımı teknik direktörü Hami Mandıralı da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz