Voleybol

Kartal kupa aşkına

29 Mart 2014 Cumartesi 10:53 - Son Güncelleme 29 Mart 2014 Cumartesi 10:57

CEV Challenge Kupası final mücadelesinin rövanşında Odintsovo'yı konuk edecek.

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası'nda final mücadelesinin rövanşında 30 Mart Pazar günü Rusya'nın Odintsovo takımını konuk edecek.

Burhan Felek Spor Salonu'nda yarın oynanacak mücadele, saat 18.00'de başlayacak. Deplasmanda yapılan ve çok büyük bir çekişmeye sahne olan ilk karşılaşmada siyah-beyazlılar, Odintsovo'ya 3-2 mağlup olmuş, şampiyonluk şansını İstanbul'a bırakmıştı.

Beşiktaş, rakibini 3-0 ya da 3-1'lik skorlarla mağlup ettiği takdirde tarihinde ilk kez CEV Challenge Kupası'nı müzesine götürecek. Siyah-beyazlıların 3-2'lik galibiyetinde ise şampiyon, altın set sonunda belli olacak. Rus ekibi ise her türlü galibiyette kupaya uzanacak.

Beşiktaş Kulübü, son derece önemli bu karşılaşma öncesi taraftarlarına, kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile çağrıda bulundu.

Taraftarların takıma destek olması istenen duyuruda, "Taraftarlarımızı, kulübümüzün şanlı tarihine yazılacak yeni bir başarıya tanıklık etmek için Burhan Felek Spor Salonu'na bekliyoruz. Maçın biletleri, Biletway üzerinden satılmaktadır" denildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz