Voleybol

VakıfBank, Bulgaristan deplasmanında

19 Aralık 2018 Çarşamba 09:28 - Son Güncelleme 19 Aralık 2018 Çarşamba 13:03

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında yarın deplasmanda Bulgaristan temsilcisi Maritza'ya konuk olacak.

Filibe kentindeki Kolodruma Spor Salonu'nda oynanacak maç TSİ 19.00'da başlayacak.

Son dünya şampiyonu VakıfBank, gruptaki ilk maçında Almanya'nın Allianz MTV takımını 3-1 yendi. Maritza ise Fransa temsilcisi Beziers'e 3-0 kaybetti.

Avrupa'da 23 maçtır kaybetmiyor

VakıfBank, Avrupa'da 23 maçtır mağlup olmuyor.

Son 3 sezonda oynadığı 23 maçı da kazanan sarı-siyahlılar, en son 10 Nisan 2016'da CEV Şampiyonlar Ligi finalinde İtalya'nın Pomi Casalmaggiore takımına yenilmişti.

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, ayrıca CEV Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 35 maçın 34'ünü kazanma başarısı gösterdi.

"Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık ve kazanmak istiyoruz"

Sarı-siyahlı takımın antrenörü Giovanni Guidetti, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Maritza ile Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez karşılaşacaklarına dikkati çekerek, "Karşılaşmada tüm salonun dolu olacağını düşünüyorum. Çok zevkli bir maç bizi bekliyor. Bulgaristan'da oynayacağımız için heyecanlıyız. Tabii ki gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık ve kazanmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

"Yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz"

Takım kaptanı Melis Gürkaynak ise FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'ndan üçüncü kez şampiyon olduklarını hatırlattı.

"Bu sezon hedefimiz olan ilk kupayı almayı başardık. Ama sezon devam ediyor. Önümüzdeki turnuvaları da kazanmak için aynı motivasyonla çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçımıza çıkacağız. Takım olarak Maritza karşılaşmasına hazır durumdayız. Yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz.''

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz