Voleybol

VakıfBank'a coşkulu karşılama

07 Mayıs 2018 Pazartesi 15:50 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2018 Pazartesi 15:57

Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, İstanbul'a döndü. Kupayı 4'üncü kez müzesine götüren Vakıfbank takımı, havalimanında coşkuyla karşılandı.

Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Romanya'nın Volei Alba ekibini yenerek kupanın sahibi olan VakıfBank, İstanbul'a döndü. CEV Şampiyonlar Ligi'nde üst üste ikinci kez mutlu sona ulaşan oyuncular, coşkuyla karşılandı.

Dörtlü Final'in en değerli oyuncusu seçilen Gözde Kırdar, gururlu olduğunu ifade etti.

Kırdar, "Bu bizim 4'üncü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğumuz, dördünü de namağlup kazandık. Gerçekten inanılmaz yorgunum ama tabii ki çok gururluyuz. Zor bir yarı final oynadık, finaldeki rakibimiz ise bize göre kadro olarak daha düşük bir takımdı. Çok iyi bir skorla kazandık. Bizim için iyi bir Dörtlü Final oldu. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik" diye konuştu.

"Tam zamanında, en iyi seviyede, kupalarla birlikte bırakıyorum"

Profesyonel kariyerine son verme kararını da değerlendiren Gözde, "Bu işle büyüdüm, bu işle yaşadım, benim için çok önemli bir karar. Ama ne çok erken, ne de çok geç olduğunu düşünüyorum. Tam zamanında, en iyi seviyede, kupalarla birlikte bırakıyorum. Onun için de çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 

 


 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz