Voleybol

Başkentte plaj voleybolu heyecanı

10 Haziran 2015 Çarşamba 12:50 - Son Güncelleme 10 Haziran 2015 Çarşamba 12:57

TVF Pro Beach Tour 2015 4. tur maçlarının, tanıtım toplantısı yapıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Plaj Voleybolu Direktörü Oğuz Değirmenci, Nestea TVF Pro Beach Tour 2015'in, dünya sıralaması puanlarına da katkı yaptığını belirterek, turnuvanın hem sporcular hem de kendileri için önemli olduğunu söyledi.

TVF ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara şubesinin, ortaklaşa düzenlediği TVF Pro Beach Tour 2015 4. tur maçlarının, tanıtım toplantısı yapıldı.

TSYD Ankara şubesinde gerçekleşen toplantıda Değirmenci, Atlantis AVM'de 11-14 Haziran'da oynanacak 4. ayak maçlarına yüksek katılım olduğunu belirtti. Değirmenci, "Turnuvaya 18'i bayan, 30'u erkek 48 takım katılıyor. Aslında daha fazla talep oldu, takvime sığdıramadığımız için kabul edemedik. Yabancı takımlar da olabilirdi ancak şu an uluslararası takvim oldukça yoğun. Avrupa Oyunları başlamak üzere, bir çok takım orada bulunuyor" diye konuştu.

Turnuvada altyapıdan profesyonellere kadar her kademeden ekip olduğunu dile getiren Değirmenci, şöyle konuştu:

"Plaj voleybolu turnuvalarına isteyen herkes katılabilir. TVF'den lisans çıkartmak yeterli. TVF Pro Beach Tour, hem takım hem de bireysel sıralamaya puan veriyor. Dünya sıralaması puanlarına da katkı yapan bu turnuva, hem sporcularımız hem de bizim için çok önemli. Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) sıralaması için alınan her puan çok değerli. Bu turnuvada ilk 5'e giren takımlar, FIVB sıralamasına puan taşıyabilecek."

Toplantıya katılan TSYD Ankara Şubesi Başkanı Kerem Öncel, Nestle Waters Pazarlama Uzmanı Begüm Hersek ve Atlantis AVM Pazarlama Yöneticisi Özden Önel Çoban da böyle bir organizasyonun içinde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Nestea TVF Pro Beach Tour 2015 4. etap maçları, yarın Atlantis AVM'de başlayacak. 12 etaptan oluşan turnuvada toplam 450 bin lira ödül dağıtılacak.

Sıradaki Haber
Voleybolda işbirliği protokolü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz