Voleybol

Plajda şampiyonlar belli oldu

19 Temmuz 2014 Cumartesi 23:59 - Son Güncelleme 20 Temmuz 2014 Pazar 00:04

Sinop'ta yapılan "Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası" sona erdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Sinop Belediyesi öncülüğünde organize edilen "TVF Pro Beach Tour 2014 Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası", sona erdi.

Turnuva serileri Gelincik Mahallesi Kumkapı sahilinde başlayan Sinop etabında, 9 bayan ve 8 erkek takımı şampiyonluk için mücadele etti. Sinop etabı, üçüncü gün oynanan final maçları ile tamamlandı.

Günün ilk final maçı erkeklerde Hopaport takımından Volkan Göğtepe-Murat Giginoğlu ile Hakan Göğtepe-Caner Çiçekoğlu arasında oynandı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Hopaport Murat Giginoğlu-Volkan Göğtepe ikilisi şampiyon oldu.

Turnuvanın son maçı bayanlar finalinde ise Anar Spa takımından Fatma Yıldırım-Burcu Atasoy, Estonya'dan turnuvaya katılan Kristel Kiens- Kadri Purı ile karşılaştı. Final setinde seyirci desteği ile maçı 2-1 kazanan Anar Spa takımından Fatma Yıldırım-Burcu Atasoy ikilisi, şampiyon olarak madalya ve kupalarını aldı.

Erkeklerde en iyi blokçu Hakan Göğtepe, en iyi defansçı Caner Çiçekoğlu, en değerli oyuncu Murat Giginoğlu seçilirken, bayanlarda ise en iyi oyuncu Seda Canlı, en iyi blokçu Merve Nezir, en değerli oyuncu ise Kadri Puri (Estonya) seçildi.

Şampiyonanın ardından dereceye girenlere ödüllerini Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi, eski Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu verdi.

Turnuvada dereceye girenlere toplam 15 bin liralık para ödülü dağıtılacağı bildirildi.

Sıradaki Haber
Sinop'ta 'plaj voleybolu' heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz