Voleybol

Voleybolda işbirliği protokolü

10 Haziran 2015 Çarşamba 12:19 - Son Güncelleme 10 Haziran 2015 Çarşamba 12:24

TVF ve TSE Consulting arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye Voleybol Federasyonunca (TVF) belirlenen vizyon ve misyonu doğrultusunda uzun vadeli stratejik plan oluşturmak amacıyla danışmanlık firması TSE Consulting ile işbirliği protokolü imzalandı.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, imza törenine TVF Başkanı Özkan Mutlugil, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Kaya ve TSE Consulting Genel Müdürü Lars Haue-Pedersen'in katıldığı belirtildi.

TVF ve TSE Consulting'in çalışmaları doğrultusunda, yeni yaklaşımlarla belirlenecek stratejik planla Türk voleybolunun uzun dönem yol haritası oluşturulacak.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen TVF Başkanı Özkan Mutlugil, "Hali hazırda iyi durumda olan voleybolumuzun daha da iyi noktalara ulaşması için çalışmaya devam ediyoruz. Elde ettiğimiz başarıları sürdürülebilir kılmak istiyoruz. Voleybolumuzu daha ileri noktaya ulaştırma hedefimize deneyim ve uzmanlığı ile yardımcı olacak TSE Consulting ile işbirliğimizden dolayı memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

TSE Consulting Genel Müdürü Lars Haue-Pedersen ise "Türk voleybolunun gelişiminin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Birlikte çalışmak için sabırsızlık duyuyoruz. Şu ana kadar önemli başarılar elde eden TVF ile işbirliği yaparak voleybolu daha iyi noktalara taşımak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Milli oyuncu Bakü yolcusu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz