Voleybol

Arkas Spor'da hedef şampiyonluk

19 Nisan 2019 Cuma 11:50 - Son Güncelleme 19 Nisan 2019 Cuma 11:54

Voleybolda play-off final etabında rakibi Fenerbahçe ile ilk maçını 21 Nisan Pazar günü saat 17.00'de Burhan Felek Voleybol Kompleksi'nde yapacak olan Arkas Spor sezonu şampiyon olarak bitirmeyi hedefliyor.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, play-off etabında karşılaşacakları Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Arkas Spor, play-off final etabında rakibi Fenerbahçe ile ilk maçını 21 Nisan Pazar günü saat 17.00'de Burhan Felek Voleybol Kompleksi'nde yapacak.

Üç galibiyete ulaşan tarafın 2018-2019 sezonu şampiyonu olacağı serinin ikinci maçı da yine İstanbul'da 23 Nisan Salı günü 18.00'de oynanacak.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, üst üste 3. kez Efeler Ligi'nde final etabı heyecanı yaşadıklarını belirtti.

Özden, "Tek amacımız, tek hedefimiz var, o da sezonu şampiyon olarak tamamlamak. Oyuncularımız çeyrek final ve yarı final etaplarında şampiyonluğa ne kadar çok inandıklarını gösterdiler. Daha az hata yapan ve iyi konsantre olan ekip sezonu kupayla noktalayacak. Kupayı biz almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Arkas Spor, çeyrek final etabında Tokat Belediye Plevne'yi, yarı final etabında ise Galatasaray'ı 2-0'lık serilerle geçerek finale yükselmişti.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz