Voleybol

Baba ve oğulun şampiyonluk keyfi

27 Nisan 2015 Pazartesi 12:28 - Son Güncelleme 27 Nisan 2015 Pazartesi 12:39

Baba Glenn Hoag 1. Lig'de oğul Christopher Hoag 2. Lig'de şampiyonluk yaşadı.

Erkekler Voleybol 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşan Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag Türkiye'de ilk şampiyonluğa ulaşırken, Glenn'in oğlu Christopher Hoag da 2. Lig temsilcisi BAL Spor ChokOliva ile 1. Lig'e yükseldi.

Mersin'deki play-off final etabı 1. devre maçlarını lider tamamlayan Arkas Spor, Adana'daki ikinci yarı müsabakalarında ilk 2 maçını kazanıp şampiyonluğunu ilan etti.

Ligde 4. şampiyonluğuna ulaşan Arkas Spor, daha önce yine lig usulüyle oynanan 2005-2006 ve 2006-2007'de mutlu sona ulaştıktan sonra 2012-2013'de play-off finalinde Halbank'ı yenerek şampiyon olmuştu.

Bu sezon CEV Kupası 3. turunda Polonya ekibi Zaksa'ya elenen, Süper Kupa finalinde Halkbank'a yenilen Arkas Spor, play-off finalinde mutlu sona ulaşmayı başardı.

Baba oğul birlikte güldü

Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag, Türkiye'de ikinci şampiyonluğa ulaşırken, sezon başında 2. Lig temsilcisi BAL Spor ChockOliva'ya transfer olan Hoag'un smaçör oğlu Christopher Hoag da takımıyla 1. Lig'e çıkmayı başardı.

Arkas Spor'un genç oyuncularının kiralık olarak mücadele ettiği BAL Spor ChokOliva'da Gökhan Öner ve Vasili gibi isimlerle onlara destek veren Chistopher Hoag'un takımı sezon sonunda İzmir'in ikinci temsilcisi olarak 1. Lig'e çıktı.

Şampiyonluk minik Refik Toprak'a

Arkas Spor'da 3. sezonunda 2. şampiyonluğa ulaşan libero Hasan Yeşilbudak play-off final etabı öncesinde baba olmanın sevincini yaşadı.

Yeşilbudak'ın eşi Duygu Yeşilbudak, 14 Nisan'da Refik Toprak ismini verdikleri erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Mavi-beyazlı ekipte Mustafa Ramazanoğlu, Hasan Yeşilbudak, Gökhan Gökgöz, Hakkı Çapkınoğlu, Yiğit Gülmezoğlu, Mustafa Koç, Ufuk Minici ile Kanadalı Perrin ikinci şampiyonluklarına ulaştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz