Voleybol

Galatasaray'da Özbey dönemi

08 Temmuz 2015 Çarşamba 11:25 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2015 Çarşamba 11:30

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Nedim Özbey'e emanet

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın başantrenörlüğüne Nedim Özbey getirildi.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, voleybol şubesi sportif direktörü Şükrü Yengil ile takım menajeri Sinan Cem Tanık'ın katıldığı törende Özbey ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Törende konuşan Ali Yüce, Nedim Özbey'in Galatasaray'ı yakından tanıyan bir isim olduğunu belirterek, "Nedim hoca ve Galatasaray birbirine çok uzak değil. Voleybol branşı bana tebliğ edildiği zaman Galatasaray'ı çok seven bir hoca getireceğimizi söylemiştim. Galatasaray'ın gençlerine önem verecek ve geleceğini yön verecek bir hocada karar kıldık. Bu da sevgili Nedim hocamız. İnşallah çok başarılı olacak ve iyi yerlere geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Nedim Özbey de Galatasaray'da daha önce voleybol oynadığını hatırlatarak, "Galatasaray benim uzak olduğum bir yer değil. Hayatımdaki en önemli anıları burada edindim. Buraya sporculuğun dışında antrenör olarak geri dönmek benim için çok gurur verici. Çok mutluyum. Burada iyi işler yapacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Özbey, 25 yıl başantrenörlük yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da önemli işlere imza attıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Orada milli takımlara çok sayıda oyuncu yetiştirdik ve önemli başarılar kazandık. Aynısını burada da yaşamak istiyorum. Galatasaray'da yeni bir yapılanma başladı. Takımda büyük gelişim gösteren oyuncular mevcut. Zamanı geldiğinde takımın as oyuncuları olacaklar. Bizde iyi oyuncular var. Biz hep kendi gençlerimizle bir yere ulaşmak istiyoruz. Burada yabancı oyuncuları hep yardımcı olarak görüyorum."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz