Voleybol

İnegöl Aksoy ile "devam" dedi

15 Mayıs 2015 Cuma 17:14 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2015 Cuma 17:33

İnegöl Belediyespor, antrenör Aksoy'un sözleşmesini uzattı.

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'da kulüp yönetimi, antrenör Ali Bahadır Aksoy ile sözleşme yeniledi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegöl Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Aksoy ile yola devam etme kararı aldıklarını söyledi.

İnegöl Belediyespor olarak iki sezondur 1. Lig'de mücadele ettiklerini hatırlatan Aktaş, şunları kaydetti:

"Gelecek sezon play-off oynamak istiyoruz. Gerçekten bu işe ciddi bütçeler ayıran takımlarla mücadele ediyoruz. Halkbank, Arkas Spor, Fenerbahçe, Galatasaray, Ziraat Bankası gibi voleybolda çok eski, çok deneyimli takımlarla mücadele ediyoruz. Henüz 1. Lig'de ikinci sezonumuzu bitirdik. Zaten 5,5 yıllık mazimiz var. Niyetimiz, 5 yıllık dilimde Avrupa kupalarında oynamaktı. Tabi gönlümüz arzu eder; ilk 8 içinde kalıp play-off oynamak. Bu sene çok arzu ediyoruz. İki senedir play-out oynuyoruz ama Allah'a şükür olsun düşme gibi bir sıkıntı yaşamadık. İzleyenlerin keyif aldığı, başarılı, asla düşme korkusu yaşamayan, her takımın buraya maç yapmaya çekinerek geldiği çok heyecanlı bir ekip ve ilk 8'e oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz."

Aksoy ise İnegöl Belediyespor'da ikinci sezonunu yaşayacağını dile getirdi.

Seyirci avantajını en iyi şekilde kullanıp gelecek sezon play-off'a katılma mücadelesi vereceklerini ifade eden Aksoy, "Özellikle geride kalan sezonun ikinci yarısında gösterdiğimiz mücadele örneğinin üstüne koymamız gerekiyor. Bunun bilincinde davranacağız. İyi bir ekip oluşturmak için paçalarımızı sıvadık. Yeni sezon İnegöl seyircisine savaşan, mücadele eden bir takım oluşturmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Daha sonra Aksoy, 1 yıllık yeni sözleşmeyi imzaladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz