Voleybol

İnegöl Belediyespor iddialı

17 Mart 2016 Perşembe 14:21 - Son Güncelleme 17 Mart 2016 Perşembe 12:25

"Ziraat Bankası maçını kazanmak için hazırlanıyoruz."

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Ziraat Bankası maçını kazanmak için hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda puanlar çıkarmak istiyoruz" dedi.

Turuncu-lacivertli ekip, 21. haftada 20 Mart Pazar günü Ziraat Bankası ile yapacağı maçın hazırlıklarını Aksoy yönetiminde İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda sürdürdü.

Aksoy, idman öncesi  yaptığı açıklamada, normal sezonun bitimine iki hafta kala klasman etabında mücadele etmeyi garantilediklerini söyledi.

Ligin ilk devresinde deplasmanda 3-1 mağlup oldukları Ziraat Bankası'nı İnegöl'de konuk edeceklerini belirten Aksoy, "Ziraat Bankası maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Ondan sonra Halkbank'ı sahamızda ağırlayacağız. Öncelikle Ziraat Bankası maçını kazanmak için hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda puanlar çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.

Kendilerinin yanı sıra Maliye Milli Piyango ve Galatasaray HDI Sigorta'nın klasman etabına kalmayı garantilediğini anlatan Aksoy, şunları kaydetti:

"4. takım da Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Arkas Spor arasında gidip geliyor. Bunlar puan olarak birbirine yakın takımlar. Bu takımlardan biri klasman etabında kalacak. Diğer iki takım final etabında devam edecek. Final etabını Halkbank ile Fenerbahçe garantilemiş durumda. Baraj etabı serisindeki takımlar da belli oldu. Lig etabının son iki haftası kaldı. Bazı takımlar bay durumunda. Bunların bitimini bekliyoruz. Hazırlıklarımızı hem lig etabındaki Ziraat Bankası ile Halkbank maçına hem de ondan sonraki klasman etabı serisi için sürdürüyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz