Voleybol

İnegöl'de Zoroğlu dönemi

06 Mayıs 2016 Cuma 17:43 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2016 Cuma 14:47

İnegöl Belediyespor, antrenör Levent Zoroğlu ile sözleşme imzaladı.

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor, antrenör Levent Zoroğlu ile anlaştı.

İnegöl Belediye ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş, belediye hizmet binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Levent Zoroğlu ile anlaştıklarını söyledi.

İki yıl boyunca takımı çalıştıran antrenör Ali Bahadır Aksoy'a kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Aktaş, "İnegöl Belediyespor iki yıldan beri Ali Bahadır Aksoy hocamızın, sporcu kardeşlerimizin, yönetimimizin katkı ve destekleriyle voleybolda gerçekten önemli işlere imza attı. Önemli takımları burada ve dışarıda yendik. Sportif faaliyetlerde dönem dönem bu tip değişimler kaçınılmaz bir gerçektir" diye konuştu.

Aktaş, Zoroğlu ile 1 yıllığına anlaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Voleybola yıllarını vermiş, genç bir hocamız. İnşallah yeni süreçte heyecanını, bu noktadaki aktivitesini İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı için harcayacak. Ekibiyle beraber İnegöl Belediyespor'u daha önemli başarılara, özellikle 5 yıllık periyotta hayal ettiğimiz Avrupa hayaline kavuşturmakla alakalı yeni hedefler koyacak. Bunları yaparken maddi ve manevi her açıdan realiteyi göz önüne alarak, sağlam adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Antrenör Levent Zoroğlu da İnegöl Belediyespor ile anlaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Zoroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Genç bir belediye başkanımız ve yönetici grubumuz var. Ben de genç bir antrenör olarak bu içimizdeki heyecanı, çalışma azmini sahaya yansıtıp, başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bize verdiği güveni yerde bırakmayıp, aldığımız yerden daha büyük hedeflere takımı götürmek istiyorum. Altyapıyla ve İnegöllü kardeşlerimizle hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız. İnşallah da başarılı olacağız."

Konuşmaların ardından Zoroğlu ile Aktaş, sözleşmeyi imzaladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz