Voleybol

Arkas Spor Rusya yolcusu

13 Aralık 2015 Pazar 12:39 - Son Güncelleme 13 Aralık 2015 Pazar 10:43

Arkas Spor, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki Belogorie maçı için Rusya'ya gidecek.

Erkekler Voleybol 1. Lig'de Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla geçen Arkas Spor, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 16 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Rus ekibi Belogorie ile oynayacağı müsabaka için 14 Aralık Pazartesi günü Rusya'ya gidecek.

Ligde istediği sonuçları alamayan İzmir temsilcisi, Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek 9. maçında 4. galibiyetini aldı.

Puanını 14'e çıkaran ve 7. durumda bulunan Arkas Spor, ilk devrenin son 2 maçında 19 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Maliye Milli Piyango ve 22 Aralık Salı günü İzmir'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak.

Rakip Rus Belogorie

DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 1 Aralık Salı günü İzmir'de oynaması gereken Belogorie maçını, rakibinin Türkiye'ye gelmemesi sebebiyle yapamayan Arkas Spor, 4. haftada 16 Aralık Çarşamba günü Belogorie ile Rusya'nın Belgorod kentinde oynayacak.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu, İzmir'deki Belogorie maçı hakkındaki kararını henüz açıklamadı.

Belgorod kentindeki müsabaka için antrenör Glenn Hoag ve yabancı oyuncuların vizelerini cuma günü alabilen İzmir temsilcisi, Rusya yolcuğuna çıkıyor.

İlk önce Ankara'ya oradan da Moskova'ya uçacak Arkas Spor, buradan da yine havayoluyla Belgorod'a geçecek. Arkas Spor'un yolculuğu yaklaşık 15 saat sürecek.

Grupta birer maçları eksik olan Belogorie ve Arkas Spor, 6 ve 5 puanla ilk 2 sırada yer alıyor.

Sıradaki Haber
Arkas yabancılarına Rusya vizesi aldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz