Voleybol

Arkas Spor'da hedef liderlik

14 Aralık 2015 Pazartesi 11:00 - Son Güncelleme 14 Aralık 2015 Pazartesi 09:04

Arkas Spor, Belogorie'yi mağlup ederek İzmir'e lider olarak dönmek istiyor.

Voleybol Erkekler CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 16 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Rusya'nın Belogorie takımıyla karşılaşacak Arkas Spor'da basın sözcüsü Uğur Özden, Belgorod'dan lider dönmek istediklerini ifade etti.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, iki ekibin de grupta ilk 2 maçını kazandığını hatırlattı. Belogorie'nin, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri olduğunu belirten Özden, şunları kaydetti:

"Avrupa'daki performansımızla neler başarabileceğimizi gösterdik. Belogorie'yi mağlup ederek İzmir'e lider olarak dönmek istiyoruz. İzmir-Ankara, Ankara-Moskova ve Moskova-Belgorod uçuşundan sonra, yorucu bir seyahatin ardından rakibimizin karşısına çıkacağız. Oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır."

Belgorod'da Sports Palace Cosmos'da 18.00'de başlayacak Belogorie-Arkas Spor maçını, Çek Cumhuriyeti'nden Rine Cinatl ve Polonya'dan Marcin Herbik yönetecek.

A Grubu'nda Belogorie 6 puanla 1., Arkas Spor 5 puanla 2., Almanya'dan Recycling Volleys 4 puanla 3. ve Bulgaristan'dan Marek Union-Ivkoni puansız 4. ve son sırada bulunuyor.

Öte yandan Belogorie, grupta 3. haftada 1 Aralık'ta Arkas Spor ile yapacağı maç için İzmir'e gelmemişti. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), yapılamayan maçla ilgili kararını henüz açıklamadı.

Sıradaki Haber
Arkas Spor Rusya'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz