Voleybol

Avrupa'dan Halkbank'a övgü

27 Mart 2014 Perşembe 11:55 - Son Güncelleme 27 Mart 2014 Perşembe 11:57

Halkbank Spor Kulübü'nden açıklama geldi.

 DenizBank'ın ana sponsorluğunda ve Halkbank'ın evsahipliğinde yapılan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'ne övgü yağıyor.

Halkbank Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, CEV Avrupa Kupa Komisyonu Başkanı Riet Ooms ile CEV Basın Delegesi Federico Ferraro'nun, 22-23 Mart tarihlerinde Ankara TVF Başkent Salonu'nda yapılan ve Rus Belogorie Belgorod'un şampiyonluğuyla sona eren Dörtlü Final organizasyonu ile ilgili birer tebrik mektubu gönderdiği belirtildi.

CEV Avrupa Kupa Komisyonu Başkanı Riet Ooms, mektubunda, "Gerçekten harika bir iş çıkardınız. Dörtlü finalin profesyonel teknik hazırlıklarından başka CEV resmi görevlilerine gösterdiğiniz ilgi alaka da bizim için çok özeldi. Herkes bunu konuşup memnuniyetini dile getiriyordu. İşte bu yüzden gerçekleştirdiğiniz süper işler için tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Çok özel bir final oldu ve eğer bana izin verirseniz Viyana'da her sene yapılan Şampiyonlar Ligi Seminer'inde sizin materyallerinizi eğitim amaçlı kullanmak isterim" ifadelerini kullandı.

CEV Basın Delgesi Federico Ferraro ise turnuva hazırlıklarında gösterilen çalışmanın övgüye değer olduğunu belirterek, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Pazar akşamı sona eren organizasyon şimdiye kadar hiçbir dörtlü finalde şahit olmadığım kadar başarılıydı. Basınla ilgili hiçbir sorun yaşanmadı. Turnuva öncesinde hayata geçirilen işler nedeniyle Ankara'ya herhangi bir problem yaşamayacağımı bilerek çok rahat geldim. Dörtlü finalleri önümüzdeki yıl yine Halkbank'ın düzenlemesini isterim. O güzel ülkenizde en kısa sürede tekrar buluşmak umuduyla."

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'den hekeme tepki
Yükleniyor lütfen bekleyiniz