Voleybol

Avrupa'nın en iyisi Ankara'da belli oluyor

21 Mart 2014 Cuma 10:31 - Son Güncelleme 22 Mart 2014 Cumartesi 19:36

Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali yarın Ankara'da başlıyor

Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'i yarın Ankara'da başlayacak.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından organize edilen Dörtlü Final'de ev sahibi Halkbank, Polonyalı Jastrzebski Wegiel, Rus takımları Zenit Kazan ve Belogorie Belgorod ile kupa mücadelesi verecek.

Kupayı kazanması halinde Türk voleybol tarihinde bir ilke imza atacak olan Halkbank, TVF Başkent Salonu'ndaki organizasyonda ilk olarak, 22 Mart Cumartesi günü Polonya'dan Jastrzebski Wegiel ile karşılaşacak.

Türk temsilcisi, bu maçı kazanması halinde 23 Mart Pazar günü final maçına çıkacak. Halkbank finalde, Belogorie Belgorod-Zenit Kazan maçının galibi ile karşılaşacak.

Bulgar antrenör Radostin Stoychev'in çalıştırdığı ve güçlü kadrosuyla dikkati çeken Halkbank'ta dünyanın en iyileri arasında gösterilen 5 yabancı oyuncu bulunuyor. Smaçörlerden Bulgar Matej Kaziyski ile Kübalı Osmani Juantorena, Brezilyalı pasör Raphael V. de Oliveira, orta oyunculardan ise Bosna Hersekli Mitar Tzourits ile Brezilyalı Maurucio Luiz de Souza'nın yanı sıra Halkbank, Türk Ligi'nin de en iyi oyuncularını da kadrosunda barındırıyor.

Halkbank'ın oyuncu kadrosu ile hafta sonu yapılacak Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final maç programı şöyle:

Oyuncu kadrosu

Matej Kaziyski (Bulgaristan), Osmani Juantorena (Küba), Raphael V. de Oliveira (Brezilya), Mitar Tzourits (Bosna Hersek), Maurucio Luiz de Souza (Brezilya), Vefa Yılmaz, Nuri Şahin, Hüseyin Koç, Resul Tekeli, Kerem Yaşar, Can Ayvazoğlu, Burutay Subaşı, Emre Batur, Sabit Karaağaç.

Maç programı

22 Mart Cumartesi:

14.00 Belogorie Belgorod-Zenit Kazan

17.00 Jastrzebski Wegiel-Halkbank

23 Mart Pazar:

14.00 Üçüncülük maçı

17.00 Final maçı

Sıradaki Haber
Haydi Halkbank tarih yaz!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz