Voleybol

F.Bahçe'den Avrupa'da çifte final pozu!

21 Mart 2014 Cuma 17:19 - Son Güncelleme 21 Mart 2014 Cuma 17:27

Avrupa'da final oynayacak olan sarı-lacivertli ekipler, medya ile buluştu.

CEV Kupası ve CEV Challenge Kupası'nda final oynayacak Fenerbahçe kadın ve erkek voleybol takımları, medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı oyuncuları, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte 26 Mart Çarşamba günü deplasmanda yapacakları finalin ilk maçları öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı.

 "Eğer maç altın sete kalırsa..."

Finalde Rus ekibi Uralochka-NTMK ile karşılaşacak "Sarı Melekler"in antrenörü Marcello Babondanza, finaller öncesi yaptığı değerlendirmede, bu noktaya gelmenin iki takım için de başarı olduğunu dile getirdi.

Babondanza, "Daha önce farklı takımlarda iki kez final oynadım. Kolay elde edilebilecek bir başarı değil. Bunu iyi biliyorum. Çok zor. Amaç kupayı almak tabii ki ama buraya gelmek de iki takım için bir başarıdır" diye konuştu.

Rakiplerinin durumu ve kupayı kazanma şanslarıyla ilgili bir soruya Abbondanza, "Rakibimiz de iyi bir takım. Finale çıktıysa iki takımın da şansları eşittir. İlk maçın Ekaterinburg'da olması nedeniyle seyahat yorgunluğu gibi problemler yaşayabiliriz ama bizim de avantajımız, eğer maç altın sete gitme durumuna kalırsa ikinci maçta burada taraftarlarımız önünde oynayacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

"Finallere kesinlikle hazırız"

Finalde İtalya'nın Andreoli Latina takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe Grundig'in antrenörü Daniel Castellani ise Avrupa'da kupa kazanma şansı yakaladığı için kendisini şanslı ve heyecanlı hissettiğini söyledi.

Takımının dengeli bir form grafiği olduğunu kaydeden Castellani, "Rakibimiz tecrübeli bir ekip ama bizim çok büyük şansımız var, kazanacağımıza inanıyoruz. Finallere kesinlikle hazırız" ifadelerini kullandı.

Oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler röportajlardan önce toplu fotoğraf verdiler.

Sıradaki Haber
Avrupa'nın en iyisi Ankara'da belli oluyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz