Voleybol

Fenerbahçe'den hekeme tepki

27 Mart 2014 Perşembe 07:40 - Son Güncelleme 27 Mart 2014 Perşembe 07:43

"Hakim çok yanlış kararlar verdi. Biz bu takımı, İstanbul'da muhakkak yeneriz"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay, Voleybol Erkekler CEV Challenge Kupası Finali ilk maçında İtalyan Andreoli Latina'ya 3-2 yenilmelerinin ardından, "Bitmiş bir şey yok. Bu işin rövanşı İstanbul. Biz bu takımı, İstanbul'da muhakkak yeneriz" dedi.

Dinçay, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşma hakeminin seyircilerin etkisinde kaldığını belirterek, "Çok yanlış kararlar verdi. Taraflı davrandı ve ister istemez oyundaki bütün oyuncuların, motivasyonunu bozdu. Öyle olunca da sonuç bizim için kötü oldu ancak bitmiş bir şey yok. Bu işin rövanşı İstanbul. Biz bu takımı, İstanbul'da muhakkak yeneriz" diye konuştu.

İtalya'daki maçla averajı kaybetmiş olabileceklerini dile getiren Dinçay, "Ama sonuçta 2 set aldık burada. Bu avantajı İstanbul'da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bizim hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bu kupayı Türkiye'ye ve Fenerbahçe Kulübü'ne kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

"Attığımız iyi servislerle maçı kazanmasını bildik"

Andreoli Latina takımının başantrenörü Dario Simoni de hakemlerin kararlarına çok değinmek istemediğini ama iki taraf aleyhine hatalar yaptıklarını dile getirerek, attıkları iyi servislerle maçı kazanmasını bildiklerini aktardı.

Simoni, rövanş maçının 3 gün sonra oynanacak olmasının kendilerini fiziksel hazırlanma açısından zorlayabileceğini de ifade etti.

Sıradaki Haber
F.Bahçe Grundig fırsat tepti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz