Voleybol

Halkbank, Budvanska Rivijera karşısında

04 Kasım 2015 Çarşamba 10:08 - Son Güncelleme 04 Kasım 2015 Çarşamba 09:21

Halkbank, deplasmanda Budvanska Rivijera ile karşılaşacak.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Halkbank, ligdeki ilk maçında 5 Kasım Perşembe günü deplasmanda Karadağ'ın Budvanska Rivijera takımıyla karşılaşacak.

Avusturya'nın Hypo Tirol Innsbruck, Rusya'nın Zenit Kazan ve Karadağ'ın Budvanska Rivijera takımlarıyla D Grubu'nda yer alan Türk temsilcisi, grupta ilk mücadelesini Karadağ ekibine karşı yapacak.

Takımın deneyimli liberosu Hasan Yeşilbudak, Mediteranski Sportski Centar'daki antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, ligde dörtlü finale yükselmeyi hedeflediklerini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde küçük düşünmüyoruz. Biliyoruz ki, burası devler arenası. O nedenle her maçı ayrı ayrı ele alıyoruz. Her birinin farklı bir önemi, havası var. Bununla birlikte, oynadığımız tüm müsabakaları kazanıp bunu bir galibiyet serisi haline getirmek amacındayız" diye konuştu.

Galibiyet serisine Budvanska Rivijera ile başlamak istediklerini anlatan Hasan, "Ligdeki Bornova Anadolu Lisesi galibiyetinin ardından tamamen bu maça konsantre olduk. Güçlü bir kadromuz var. Şampiyonlar Ligi'nde hedeflediğimiz nokta gruptan çıkmak değil, Dörtlü Final. Camiamıza yakışan sonuçları almak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.

İki takım arasında Karadağ'ın Budva kentinde yapılacak karşılaşma yarın TSİ 20.00'de başlayacak. Maçı, Bulgar Aleksandar Vinaliev ile Slovak Sanja Miklosic hakem ikilisi yönetecek.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nda, kadro yer alan isimler şöyle:

Antrenörler: Lorenzo Bernardi, Taner Atik, Erkan Toğan.

Sporcular: Ulaş Kıyak, Faik Samed Güneş, Dragan Travica (İtalya), Hasan Yeşilbudak, Kemal Kayhan, Rıfat Kantarcıoğlu, Burutay Subaşı, Dick Kooy (Hollanda), Marko Bojic (Karadağ), Michal Kubiak (Polonya), Kevin Le Roux (Fransa), Resul Tekeli, Abdullah Çam, Caner Dengin.

Sıradaki Haber
''Kayıpsız ilerlemek istiyoruz''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz