Voleybol

Halkbank ilk yenilgisini aldı

04 Aralık 2015 Cuma 11:22 - Son Güncelleme 04 Aralık 2015 Cuma 09:31

Türk takımları, Avrupa kupalarındaki mücadelesini sürdürdü.

Türk takımları, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen kupalardaki mücadelesini sürdürdü.
Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde, D Grubu'nda yer alan Halkbank, 3. maçında, deplasmanda Rusya'nın Zenit Kazan takımına 3-0 mağlup oldu. Gruptaki ilk yenilgisini alan ekip, 2 galibiyet, bir yenilgi ve 5 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Türk temsilcisi, 4'üncü maçını, 21 Ocak 2016'da, deplasmanda Avusturya'nın Hypo Trol takımıyla yapacak.
Ligde yer alan Arkas Spor ile Ziraat Bankası'nın 3. hafta maçları ise Rus takımlarının Türkiye'ye gelmemesi nedeniyle yapılamadı. A Grubu'ndaki Arkas Spor-Belogorie Belgorod ve B Grubu'ndaki Ziraat Bankası-Dinamo Moskova maçları ile ilgili karar CEV tarafından verilecek.
Erkekler Challange Kupası'nda 3. tur ilk maçları yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Belarus temsilcisi Stroitel'i 3-1 mağlup ederek, 2. tur için avantaj sağladı. İki takım arasındaki rövanş maçı, 16 Aralık Çarşamba günü Belarus'ta oynanacak.
Galatasaray HDI Sigorta ise deplasmanda, Danimarka'nın Gentofte Volley takımını 3-0'lık net skorla geçti. Galatasaray HDI Sigorta, Gentofte Volley ile rövanş maçını, 16 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da yapacak.
Sıradaki Haber
"İki ekibimiz hükmen galip ilan edilmeli"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz