Voleybol

Halkbank'ın konuğu Budvanska Rivijera

25 Ocak 2016 Pazartesi 13:32 - Son Güncelleme 25 Ocak 2016 Pazartesi 11:34

Halkbank'ın son maçındaki konuğu Budvanska Rivijera takımı olacak.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki son maçında 26 Ocak Salı günü Karadağ’ın Budvanska Rivijera takımını ağırlayacak.

Başkent Voleybol Salonu'nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Romanya’dan Alin Mateizer ve Ukrayna’dan Mykhaylo Melnyk hakem ikilisi yönetecek.

Ankara ekibi, D Grubu'nda 8 puanla ikinci sırada, 1 puanlı Karadağ temsilcisi ise son sırada yer alıyor.

"Kaderimiz kendi elimizde"

Halkbank Erkek Voleybol Takım Antrenörü Lorenzo Bernardi, mücadelenin gruptan çıkmak adına kendileri için büyük bir önem taşıdığını söyledi.

 

Ligde mücadele eden takımlar için her şeyin belli olacağı anlara gelindiğini belirten Bernardi, "Biliyoruz, kaderimiz kendi elimizde. Rekibimizi Ankara’da yenerek 12’li play-off turuna yükselmek istiyoruz. Diğer gruplarda oynanacak maçların sonuçlarını beklemeksizin, olasılık hesaplarına kalmadan alacağımız galibiyetle bir üst turu görmek istiyoruz" diye konuştu.

Maça tam konsantrasyonla çıkacaklarını dile getiren Lorenzo Bernardi şunları kaydetti:

"Bir yandan da Türkiye'de zor maçlar oynuyoruz. Bu karşılaşmaya da dar zamanda elimizden geldiği kadar iyi hazırlandık. Oyuncularımın sahaya oyun karakterlerini ve kazanma azimlerini yansıtacağını ve istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz. Yeter ki seyircimiz yanımızda olsun."

Sıradaki Haber
Avrupa kupalarında 1 fire verdik
Yükleniyor lütfen bekleyiniz