Voleybol

"Modena'ya teslim olmayacağız"

15 Şubat 2016 Pazartesi 14:12 - Son Güncelleme 15 Şubat 2016 Pazartesi 12:22

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'ndan Modena maçı için iddialı açıklamalar geldi.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın oyuncuları Ulaş Kıyak ve Tsvetan Sokolov, CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi 12'li play off turunda karşılaşacakları DHL Modena'nın favori gösterildiğini ancak İtalyan kulübünü eleyebilecek güçte olduklarını söyledi.

Başkent temsilcisinde Ulaş Kıyak ve Sokolov, 17 Şubat Çarşamba günü DHL Modena ile Ankara'da oynayacakları maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ulaş Kıyak, DHL Modena'nın hem bu turun hem de Avrupa'nın en kuvvetli takımlarının başında geldiğine işaret etti.

"Durum böyle diye peşin teslim olacak bir yapımız yok" diyen Ulaş, "Ekibim her zamanki gibi iyi durumda ve inançlı. Son sayı alındıktan sonra kimin sevinip kimin üzüleceğini performansımızla belirleyeceğiz. Takım olarak sahada başa baş mücadele verecek sportif kapasiteye sahibiz. İhtiyacımız seyirci desteği. Bu milli davada Ankaralı sporseverlerin bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bulgar yıldız oyuncu Sokolov ise karşılaşmanın iki takım için de zorlu geçeceğini belirterek, "İki takım da kazanmak istiyor. Çünkü kritik bir aşamadayız ve bu aşamanın sonrasındaki hedefler daha yüksek. Bu turu geçecek ekip, daha büyük zaferler isteyen takım olacak" diye konuştu.

Modena'nın önemli oyunculardan kurulu bir takım olduğuna dikkati çeken Sokolov, şunları kaydetti:

"Bu yüzden, sahada oynanacak oyun hakkında çok şey söylenebilir. Ancak her şey sahada belli olur. Sahada göstereceğiniz performans, öngörüleri boşa çıkartabilir. Herkes Modena'yı favori görüyor ama bu voleybol… Biz de iyi bir takımız. Onları takım oyunu oynayarak ve savaşarak saf dışı bırakabiliriz. İnanın bu olasılık hiç de düşük değil."

Sıradaki Haber
Arkas avantaj peşinde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz