Voleybol

"Filenin Sultanları" hazır!

08 Haziran 2015 Pazartesi 11:47 - Son Güncelleme 08 Haziran 2015 Pazartesi 11:52

Kadın Milli Voleybol Takımı'nın 4 günlük Antalya kampı sona erdi.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 12-28 Haziran'da düzenlenecek 2015 Avrupa Oyunları'na hazırlanan Bayan Milli Voleybol Takımı'nın Antalya kampı tamamlandı.

"Filenin Sultanları", 4 günlük kampta Belçika ile oynadığı üç hazırlık maçının ikisini kazandı.

Takımın Antalya kampını Kadın Voleybol Milli Takımlar Başantrenörü Ferhat Akbaş, kampın oldukça başarılı geçtiğini söyledi.

Belçika ile yapılan müsabakaların 2015 Avrupa Oyunları için prova niteliğinde olduğunu vurgulayan Akbaş, şöyle devam etti:

"Belçika oldukça başarılı bir rakip. İyi oyunculardan oluşan bir ekibe karşı mücadele etmek son derece zor. Rakibimizi iki kez mağlup ettik. Bakü öncesi alınan sonuçlar bizi oldukça mutlu etti. Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda olumlu bir hava var. Oyuncular birbirleriyle son derece uyumlu. Oyuncuların performansı her geçen gün daha da artıyor. Performansları bizi son derece mutlu ediyor."

Akbaş, Avrupa'nın en iyi takımlarının Bakü'deki oyunlara katılacağını vurgulayarak, "Biz de Avrupa'nın çok önemli ekiplerininden biriyiz. Emin olamadığımız tek şey rakiplerin hangi kadroyla gelecekleri. Bazıları çok kuvvetli takımlarıyla gelecekler. Avrupa Şampiyonası'na çok yakın bir turnuva bizi bekliyor. Onun için çok iyi hazırlanmalıyız, çok iyi maçlar çıkarmalıyız" ifadesini kullandı.

Hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek ay-yıldızlı ekip, 11 Haziran Perşembe günü Azerbaycan'a hareket edecek.

Sıradaki Haber
Şampiyon Türkiye
Yükleniyor lütfen bekleyiniz