Voleybol

Filenin yıldızı şimdi saha kenarında

01 Şubat 2021 Pazartesi 09:03 - Son Güncelleme 03 Şubat 2021 Çarşamba 00:52  |  Kaynak : TRT SPOR

Sadece bizim değil, dünya voleybolunun efsanesi Neslihan Güler, şimdi saha kenarında, ofisinde yeni dünyasında... Filenin Sultanları'nın eski kaptanı ve VakıfBank Genel Menaneri Neslihan Demir Güler ile yeni görevini konuştuk.

VakıfBank ve Filenin Sultanları ile birçok başarya imza atan Neslihan Demir Güler, aktif spor hayatını noktaladıktan sonra şimdi saha kenarında..

Sezon başında VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Genel Menajeri görevine getirildi, efsane oyuncu.

Artık oyunun içinde değil, saha kenarında yöneticiliği ile başarıyı hedefliyor.

Peki oyunculuğu özledi mi? Yönetici olmak daha mı zor? Vakıfbank'ın hedefleri neler?

Tüm bu sorulara içtenlikle cevap verdi, TRT SPOR Dijital ekibimize voleybolun Demir Lady'si...

"Sahada olmak istiyorum"

"Herkesin fikri benim için çok değerli." diyen Güler," En zor görevim, saha kenarında maç izlemek. Çok heyecanlanıyorum sahada olmak istiyorum. Sporcu olmak böyle bir şey. Sahaya özlem duyuyorum." dedi.

"Yönetici olarak yeni başarılar için sabırsızlanıyorum"

Güler açıklamasında şunları kaydetti:

"Organizasyon ve koordinasyon her şey. Etrafımda çok güzel bir ekip var. Onların da destekleriyle alışma sürecini çok iyi atlattığımı düşünüyorum. Başarının sürdürülebilir olması için de organizasyon çok önemli. Biz bu organizasyonu en verimli şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.

"Dünyanın en iyi kulübündeyim"

Tarihin ilk 100 voleybolcusu seçilmek benim için gurur verici. ülkem adına bir kez daha gurur duydum. Dünyanın en iyi kulübündeyim, bu durum da başka bir gurur veriyor. Şimdi yönetici olarak yeni başarılar için sabırsızlanıyorum."

Neslihan Demir Güler, VakıfBank'ın her zaman büyük hedeflerinin olduğunu vurgulayarak, "VakıfBank, ben olsam da olmasam de her zaman her kupaya talip bir kulüp. Ben de bu aileye katılıyorum. Aynı iddiayla her kupaya talip olarak, yolumuza devam edeceğiz. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız." değerlendirmesinde bulundu. 

Sıradaki Haber
VakıfBank set vermedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz