Voleybol

Galatasaray Daikin'de hedef belirlendi

16 Mart 2016 Çarşamba 11:38 - Son Güncelleme 16 Mart 2016 Çarşamba 09:41

Galatasaray Daikin'de hedef, CEV Kupası'nı kazanmak...

Galatasaray Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, Kadınlar CEV Kupası finalinde Rusya'nın Dinamo Krasnodar takımına karşı iki maç sonunda üstünlük kuracaklarına ve kupayı Türkiye'ye getireceklerine inandığını söyledi.

Kadrosundaki 14 oyuncunun 9'unu altyapısından çıkaran Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, mücadele ettiği Avrupa'nın 2 numaralı organizasyonu olan CEV Kupası'nda yaptığı 10 maçı da kazandı ve finale yükseldi. Sarı-kırmızılı ekip, 29 Mart ve 2 Nisan'da Rusya'nın Dinamo Krasnodar takımıyla final mücadelesi verecek.

CEV Kupası finali ve Galatasaray'ın bu sezon gösterdiği performans hakkında açıklamada bulunan Ali Yüce, sezon öncesi koydukları hedeflere ulaştıklarını belirterek, "Sezon başlarken hedeflerimizden bir tanesi CEV Kupası'nda final oynamaktı. Ligde de ilk etabı ilk 4 içinde bitirmek istiyorduk. An itibarıyla bu genç takımımızla iki hedefimize de ulaştık. Takımımızın yaş ortalaması 23. CEV Kupası'nın en genç takımıyız. Ligde de en geçler arasında. Rusya'da çok güçlü bir takımla final oynayacağız. Bu genç ve iyi takımımızla kupayı alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yüce, finale geliş süreçlerini anlatarak, Çok güçlü takımlarla oynadık. Her seferinde en istemediğimiz kuraları çektik. Dört beş tane alternatif olduğu halde hep zor takımlar denk geldi. Bu da takımımızda bir motivasyon sağladı. Hiçbir zaman 'Bu kolay, bunu geçeriz, çantada keklik' gibi düşüncelerimiz olmadı. Güçlü takımlara karşı iyi performanslar gösterdik. Hepsini de eledik. CEV Kupası'nda şimdiye kadar yaptığımız 10 maçı da kazandık" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Bursa Büyükşehir Belediye veda etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz