Voleybol

Guidetti'den oyuncularına övgü

16 Mart 2022 Çarşamba 21:48 - Son Güncelleme 16 Mart 2022 Çarşamba 22:01  |  Kaynak : TRT SPOR

CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Polonya ekibi Developres Rzeszow’u 3-1 mağlup ederek yarı finale çıkan temsilcimiz VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, “Takımım baskıyla baş edebildiği için çok mutluyum” dedi.

Giovanni Guidetti, VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanan rövanş mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Guidetti, “Rakibimizin oyuncularını, koçunu ve teknik ekibini kutlarım. Son derece iyi bir performans gösterdiler. Burada da Polonya’da da bizi bir hayli zorladılar. Oyuncularımı da kutluyorum çünkü büyük bir baskı altındaydık. Ancak hep dediğimiz gibi 'Baskı bizim için edilmiş bir ayrıcalıktır' Bu nedenle bugün bu baskıyı yaşadığımız için de takımım bu durumla bu kadar güzel baş edebildiği için de çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Haak: “Her sayı için çok sabırlı bir şekilde mücadele etmemiz gerekti”

28 sayı kaydeden ve karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen VakıfBank’ın pasör çaprazı Isabelle Haak ise “Çok zorlu bir maç oldu. Rakibimizin çok iyi bir takım olduğunu ve çok iyi savunma yaptığını biliyorduk. Her sayı için çok sabırlı bir şekilde mücadele etmemiz gerekti. Rakibimiz son derece iyi bir performans ortaya koydu. Son bölümde zorlanmamıza rağmen ilk maçın aksine iyi iş çıkarttık” diye konuştu.

Gabi: “Zor bir maç olacağını bekliyorduk"

VakıfBank’ın Brezilyalı yıldızı Gabi de  “Bugün böyle zor bir maç olacağını bekliyorduk. Rakibimizi kutluyorum. Maç boyunca bir an bile pes etmediler bizi baskı altında tutmayı başardılar. Uzun süredir bu denli zorlu bir mücadele ortaya koymamız gerekmemişti. Her zaman motive olmamız ve oyunun içinde kalmamız bizi farklı kılan en önemli etkenlerden biri” dedi.

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya gelecek.
 

Sıradaki Haber
VakıfBank yarı finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz