Voleybol

Genç Sultanlar ile bir ilk

19 Temmuz 2014 Cumartesi 23:31 - Son Güncelleme 19 Temmuz 2014 Cumartesi 23:59

Ferhat Akbaş, "Genç bir takımla şampiyonluğa ulaştığımız için çok mutluyum."

A Milli Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Ferhat Akbaş, "Böylesine genç bir takımla şampiyonluğa ulaştığımız için ayrıca çok mutluyum. Çok zor kazanılan bir şampiyonluk oldu" dedi.

Almanya'yı yenerek tarihinde ilk kez CEV Avrupa Ligi'nde şampiyon olan A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın başantrenörü Akbaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanılan şampiyonluğun bir ekip işi olduğunu söyledi.

Tüm takımı ve teknik ekibi tebrik eden Akbaş, "Başarının bir ekip işi olduğuna inanıyorum. Böylesine genç bir takımla bu unvanı kazanarak şampiyonluğa ulaştığımız için ayrıca çok mutluyum. Çok zor kazanılan bir şampiyonluk oldu. Bu takım, ileride daha iyi maçlar oynayacak" diye konuştu.

Kaptan Gözde Yılmaz ise Türkiye'ye kazandırdıkları şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Üç aydır bugün için çalışıyorduk. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Buraya gelip bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Almanya Milli Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti de "Arkadaşım ve meslektaşım Ferhat için çok mutluyum. Türkiye iyi voleybol oynadı ve kazanmayı hak etti. İki maçtan sonra performansımızın yeterince iyi olmadığını kabul etmemiz gerekir. Final oynadığımız için memnunuz, kaybettiğimiz için ise biraz üzgünüz" değerlendirmesinde bulundu.

Almanya'nın kaptanı Lena Möllers ise bugün iyi bir performans sergileyemediklerini belirterek, "Genç bir takımla finale yükseldiğimiz için gurur duyuyorum. Avrupa Ligi'nde ileriye doğru büyük bir adım attık ve bu yüzden çok gururlandım" dedi.

Sıradaki Haber
Filenin Sultanları şampiyon
Yükleniyor lütfen bekleyiniz