Voleybol

Guidetti: "Bu sonuç, bizim için çok önemli"

01 Ekim 2017 Pazar 20:57 - Son Güncelleme 01 Ekim 2017 Pazar 21:03

2017 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda ev sahibi Azerbaycan'ı 3-1 mağlup ederek bronz madalya kazanan A Milli Takım'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, elde ettikleri sonucun çok önemli olduğunu söyledi.

Guidetti, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, özellikle son kez milli takım forması giyen bazı oyuncular adına çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sezona madalya kazanma rüyasıyla başladıklarını ve sonunda madalyayı aldıklarını belirten Guidetti, "Dolayısıyla bu sonuç, bizim, oyuncular, federasyon ve Türkiye'deki voleybol taraftarları için de çok önemli. Türk Milli Takımı ile ilk yılım ve iyi bir başlangıç yaptık." dedi.

Gözde: "Bu milli takımla yaptığım son maçtı"

Milli voleybolcu Gözde Kırdar Bracceschi ise çok zor bir turnuva geçirdiklerini, çok iyi ve çok kötü maçlar oynadıklarını ifade etti.

Bazı maçlarda çok mücadele ettiklerini, bazılarında ise pek fazla bir şey yapamadıklarını belirten Gözde, "Dün bizim için çok kötü bir maçtı, hiç savaşamadık ama bugün son maçta çok iyi mücadele ettik. Bronz madalya ülkemiz ve bizim için çok önemli. Takımımla gurur duyuyorum. Bu milli takımla yaptığım son maçtı, bu yüzden madalya ile bitirmekten mutluyum. Herkese teşekkürler." diye konuştu.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Sırbistan, Avrupa Şampiyonu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz