Voleybol

Guidetti: Olimpiyat biletini almak çok önemliydi

10 Nisan 2020 Cuma 12:58 - Son Güncelleme 10 Nisan 2020 Cuma 13:29

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ve Fenerbahçe Opet forması giyen Bahar Toksoy Guidetti, koronavirüs nedeniyle günlerinin evde geçtiğini söyledi. Giovanni Guidetti, "Olimpiyat biletini almak çok önemliydi" dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile Fenerbahçe Opet’te oynayan Bahar Toksoy Guidetti, Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) sorularını yanıtladı.

Guidetti çifti, koronavirüs salgını nedeniyle günlerinin evde geçtiğini söyledi. 

"Hollanda'da harika bir atmosfer vardı"

Hollanda’da düzenlenen Olimpiyat Oyunları Elemeleri’ni değerlendiren Giovanni Guidetti, “Orada harika bir atmosfer vardı, kendimizi evimizde gibi hissettik. Onların desteğiyle olimpiyat biletini almak bizim için çok önemliydi.” şeklinde konuştu.

Salgın sürecinde kızı Alison ile evde daha fazla vakit geçirdiklerini belirten tecrübeli başantrenör, “Zaman ayıramadığımız şeyleri yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Yemek yapma konusunda pek iyi olmadığını söyleyen İtalyan çalıştırıcı, evde pizza yapmayı denediğini ifade etti.

Bahar Toksoy Guidetti: "Antrenmanlarımı evde sürdürüyorum"

Fenerbahçe Opet forması giyen milli voleybolcu Bahar Toksoy Guidetti ise, liglerin ertelenmesiyle birlikte antrenmanlarını evde gerçekleştirdiğini söyledi.

Liglerin ne zaman başlayacağının belirsiz olmasının profesyonel sporcular için kolay olmadığına değinen tecrübeli voleybolcu, “Bir parçam zorlanıyor ama bir parçam da evde kızım ve eşimle olmaktan keyif alıyor” ifadesini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
"Her şeyiyle bütün bir olimpiyat yaşamak istiyoruz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz