Voleybol

7 taraftar maçlara gidemeyecek!

16 Nisan 2016 Cumartesi 15:33 - Son Güncelleme 16 Nisan 2016 Cumartesi 12:35

Voleyboldaki derbi maçında çıkan olaylar...

Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı'nda dün oynanan Fenerbahçe Grundig-Galatasaray Daikin maçında çıkan olaylara karıştığı tespit edilen 7 taraftarın spor müsabakalarını seyirden yasaklandığı bildirildi.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu'ndaki karşılaşmadan önce Fenerbahçe taraftarlarına ait bir pankartın indirilmesinin ardından çıkan olaylarla ilgili olarak 7 taraftarın, Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından tespit edildiği ve bunların yakalandığı belirtildi.

Taraftarların spor müsabakalarını seyirden yasaklandığı ve haklarında 6222 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda dünkü müsabakadan önce bir Galatasaray taraftarı, seyircinin olmadığı bölüme geçerek buradaki Fenerbahçe taraftarlarına ait pankartı indirmişti. Bir taraftarın Galatasaraylılara ait afişi indirmek için diğer tribüne geçmek istemesi üzerine iki takım taraftarları arasında kısa süreli bir kavga yaşanmış, müsabaka olaylar nedeniyle yaklaşık 20 dakika geç başlamıştı.

Küfürlü tezahüratlar nedeniyle 2. setin sonlarına doğru karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına karar verilmiş ve salon boşaltılmıştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz