Voleybol

Beşiktaşlı oyuncu Çanakkale'de

12 Haziran 2014 Perşembe 17:07 - Son Güncelleme 12 Haziran 2014 Perşembe 17:12

Çanakkale Belediyespor, Beşiktaş'tan Ceyda Aktaş'ı transfer etti.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, geçen sezon Beşiktaş forması giyen Ceyda Aktaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, takımın gelecek sezon kenti en iyi şekilde temsil etmesi için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüğünü söyledi.

Gelecek sezon ligin daha zor ve güç geçeceğini dile getiren Güneşhan, "Seneye Çanakkale için çok önemli bir yıl olduğu için takımımızı en iyi şekilde oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün de genç bir arkadaşımız, son derece yetenekli önümüzdeki yıllarda Türk voleyboluna önemli hizmetler verecek Ceyda ile 1 yılık sözleşme imzalayacağız" dedi.

Güneşhan, Aktaş'ın Vakıfbank kökenli bir sporcu olduğunu belirterek, "Geçen yıl Beşiktaş, ondan önceki yıl da TED Koleji'nde oynamış bir oyuncu. Kendisi defalarca milli takımlarda görev yaptı. Avrupa ve dünya şampiyonlukları olan bir sporcu. Bundan sonraki süreç daha zor tabii ki. Yıldız ve gençler kategorilerinde forma giymişti. Şimdi ise A kategorisinde mücadele edecek. İnşallah önümüzdeki yıllarda Çanakkale'den A milli takıma yükselen ilk oyuncumuz olacak. Yeni dönemin onun için başarılı geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Aktaş ise gelecek sezonun hem kendisi hem de yeni takımı için iyi bir yıl olmasını dileyip, "Genç bir oyuncuyum. Hem tecrübe kazanacağım hem de Çanakkale Belediyespor'un formasını en güzel şekilde taşıyacağım" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Güneşhan ve Aktaş, sözleşmeye imza attı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz