Voleybol

Galatasaray'dan iki transfer birden

19 Mayıs 2016 Perşembe 14:24 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2016 Perşembe 11:56

Sarı-kırmızılı ekip, voleybolda iki transfer birden gerçekleştirdi.

Galatasaray, voleybolda kadın ve erkek takımlarına birer oyuncu transfer etti.

Sinead Jack Galatasaray Daikin'de

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 2015-2016 sezonunu dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray Daikin, Trinidad ve Tobagolu Sinead Jack'i transfer etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Sinead Jack ile 1 yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi.

Kariyeriyle ilgili bilgilere de yer verilen açıklamada 1993 doğumlu Jack'in smaç yüksekliğinin 3,20, blok yüksekliğinin ise 3,15 metre olduğu kaydedildi.

Trinidad ve Tobagolu oyuncunun, 2013 Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Voleybol Konfederasyonu (NORCECA) turnuvasında "en iyi blokçu" seçilmesinin ardından, Rusya'nın köklü ekiplerinden Uralochka-NTMK Ekaterinburg'la anlaştığı ve geride kalan 3 sezonda bu takımın formasını giydiği ifade edildi.

Açıklamada, Sinead Jack'in 2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde 59,57 ile en yüksek hücum yüzdesine ulaştığı kaydedildi.

Galatasaray HDI Sigorta, Hüseyin Koç'u transfer etti

Erkekler Voleybol 1. Lig'de sezonu 6. tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta ise milli sporcu Hüseyin Koç ile sözleşme imzaladı.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, 1979 doğumlu ve 1,98 metre boyundaki pasör Hüseyin Koç ile 2 yıllık sözleşmenin imzalandığı belirtildi.

Milli voleybolcu için önümüzdeki günlerde imza töreni düzenleneceği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz