Voleybol

"Topu havada tutamadık"

19 Kasım 2015 Perşembe 10:40 - Son Güncelleme 19 Kasım 2015 Perşembe 10:45

İmperial Hastanesi İdmanocağı oyuncusu Arıcı, G.Saray maçını değerlendirdi.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın oyuncusu Beyza Arıcı, Galatasaray'a 3-2 yenilmelerine rağmen aldıkları 1 puanın hiç de kötü bir sonuç olmadığını söyledi.

Beyza Arıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayanlar Voleybol 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaştıklarını anımsattı. Galatasaray karşısında 3-2 mağlup olduklarını hatırlatan Beyza, ''Galatasaray'a 3-2 yenilmemize rağmen aldığımız 1 puan hiç de kötü bir sonuç değildir'' dedi.

Oynadıkları voleybolun karşılığını galibiyetle sonuçlandıramadıklarını da ifade eden Beyza Arıcı, ''Galatasaray maçına çok iyi başladık. Birinci seti çok iyi oynayarak kazanan taraf olduk. Daha sonraki iki seti verince maçta 2-1 geri düştük. Takım olarak organize olamadık. Oyuna giremedik. Topu havada tutamadık. Çok hatalar yaptık'' diye konuştu.

Beyza, İstanbul'a puan veya puanlar almak için gittiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Takım olarak dördüncü sette kendimize geldik. Puan almak için tüm gücümüzü oyuna verdik. Hücum ve savunmada iyi işler yaptık ve seti kazanıp skoru 2-2 yaparak bir puanı hanemize yazdırdık. Son sete iyi başlayamadık ve maçı 3-2 kaybettik ancak İstanbul'dan 1 puanla dönmemiz iyi oldu''

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz