Voleybol

5'i bir yerde!

21 Ekim 2013 Pazartesi 11:53 - Son Güncelleme 21 Ekim 2013 Pazartesi 11:56

VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, kazandığı 5 kupayı sergiledi.

2013 yılı içinde Dünya Şampiyonu olan ve çeşitli kategorilerde 5 kupa kazanan VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, 2013-2014 sezonu öncesinde alınan bu kupaları basın toplantısı düzenleyerek sergiledi.

İstanbul Levent'deki Genel Müdürlük binasında yapılan toplantıya VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti ve oyuncular katıldı.

2013 yılı içerisinde Dünya Kulüpler Şampiyonluk Kupası, CEV Şampiyonlar Ligi Kupası, Türkiye Ligi Kupası, Türkiye Kupası ve Tükiye Süper Kupası alan Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı ile teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri kupaların sergilendiği platform önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplantıda konuşan, Vakiıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, oyuncuları ile gurur duyduğunu dile getirerek, "Kupaların alınmasına başarı demek az kalır. Bu büyük bir mutluluk. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ise ülkeyi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Aydoğan konuşmasında, "Vakıfbank olarak büyürken geçmişimize ve geleceğimize yatırımlarımız devam ediyor. Türk sporuna ve voleyboluna katkılarımız oluyor. Vakıfbank olarak sosyal sorumluluk bilinciyle kulübümüzü desteklerken hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Bu kupaları kazanırken ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Bundan sonraki hedefimiz, sahip olduğumuz ünvanları korumak ve oynayacağımız tüm kulvarlardaki kupaları tekrar kazanmak olacak." dedi.

Toplantıda son olarak söz alan Vakıfbank Bayan Voleybol Takım Kaptanı Gözde Sonsırma da "5 kupa bizim için yaşadığımız bir rüya ve biz bu rüyadan uyanmak istemiyoruz. İnşallah bu tür başarıların devamı gelecek." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz