Voleybol

Çanakkale Belediyespor'da transfer

29 Kasım 2013 Cuma 13:43 - Son Güncelleme 29 Kasım 2013 Cuma 15:59

Eczacıbaşı ile Galatasaray'da da oynayan Djurisic ile sözleşme imzalandı.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, daha önce Eczacıbaşı Vitra ile Galatasaray formalarını da giyen Sırp Vesna Citakovic Djurisic'i transfer etti.

Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, imza töreninde yaptığı konuşmada, sezon başında hedefledikleri noktaya gelebilmek ve takımın daha başarılı olmasını sağlamak için Djurisic'i kadroya dahil ettiklerini söyledi.

Djurisic'in, kadın voleybolunda Sırbistan'ın en iyi oyuncularından biri olduğunu vurgulayan Güneşhan şöyle konuştu:

"Yeni oyuncumuz son derece deneyimli, Sırbistan Milli Takımının kaptanlığını yapmış. Dünya üçüncülüğü, Avrupa ikinciliği ve Avrupa şampiyonluğu gibi başarılara imza atmış bir sporcu. Türkiye'ye yabancı değil. Daha önce 3 sezon Eczacıbaşı, bir sezon da Galatasaray'da oynadı. Türkiye şampiyonlukları var. Vesna'nın takımıza katılmasıyla gücümüz daha da arttı. Kendisi orta oyuncusu. Bu alanda gördüğümüz sıkıntıyı da büyük ölçüde atlatmış olacağız."

Güneşhan, lisansı yetişmediği için yarın yapılacak Eczacıbaşı Vitra maçında forma giyemeyeceğini ancak gelecek hafta Ereğli Belediyespor mücadelesinde takımdaki yerini alabileceğini sözlerine ekledi.

Daha sonra Djurisic, sözleşmeyi imzaladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz