Voleybol

"En büyük mutluluk sahada sanıyordum"

20 Haziran 2020 Cumartesi 10:46 - Son Güncelleme 20 Haziran 2020 Cumartesi 10:52

Vestel Venus Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ı ve Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nı çalıştıran Giovanni Guidetti, " Babalık duygusuna kadar en büyük mutluluk sahada sanıyordum." dedi.

Ülkemizde 12 yıldır VakıfBank'ı, 3 yıldır da Kadın Milli Voleybol Takımı'nı çalıştıran Giovanni Guidetti, Babalar Günü öncesi duygularını anlattı.

Eski milli voleybolcu Bahar Toksoy ile evli olan ve 4 yaşında Alison adlı kızları bulunan Giovanni Guidetti, ilk baba olacağını öğrendiğinde tarifsiz bir duygu yaşadığını söyledi.

Guidetti, "Daha önce hiç tatmadığım bir mutluluk olduğunu hatırlıyorum. Galibiyetler, şampiyonluklar, kupalar, madalyalar... O ana kadar, en büyük mutluluğun sahada yaşanabileceğini sanıyordum. Haberi aldığım an hiç de öyle olmadığını anladım. Mutluluğun beraberinde çok büyük bir sorumluluk hissi getirdiğini ve hayatımın bir daha asla eskisi gibi olamayacağını düşünüp heyecanlandığımı hatırlıyorum. Başka biri olacaktım" ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın katılacağı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın pandemi nedeniyle ertelenmesini de değerlendiren Guidetti, "Adaletsiz bir durum yok, herkes için aynı koşullar geçerli sonuçta. Bu bekleme süreci herkes için farklı işleyecek. Bazı takımlar bunu avantaja dönüştürmeyi başarırken, diğerleri için dezavantaja dönüşecek. Her şeyden önce, umuyorum ki katılım sağlayan herkesin sağlığı ile ilgili en ufak bir endişesi olmayacak koşullar altında yarışma imkanımız olur. Türk Milli Takımı olarak biz de elimizden gelenin en iyisiyle orada mücadele etmeye hazır olacağız. Olimpiyat tarihinin en gösterişli, birleştirme ve iyileştirme gücü en büyük organizasyonunda yer alacağımızı düşünerek hazırlanacağız" açıklamasında bulundu.

Kaynak: DHA 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz