Voleybol

Hande Şahbaz Çanakkale Belediyespor'da

10 Haziran 2016 Cuma 13:43 - Son Güncelleme 10 Haziran 2016 Cuma 10:45

Çanakkale Belediyespor, Hande Şahbaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Ordu Telekomspor'da forma giyen Hande Şahbaz'ı renklerine bağladı.

Kulüp binasında düzenlenen törende, geçen sezon Ordu Telekomspor'da forma giyen Hande Şahbaz ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, burada yaptığı konuşmada, yeni sezona yönelik çalışmaları hızla sürdürdüklerini söyledi.

Güneşhan, gelecek sezon hem kulübü hem de Çanakkale'yi temsil edecek olan takımı güçlü şekilde hazırlamak için çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, "Artık takımımız şekillenmeye başladı. Önceki transferlerimiz ile Hande Şahbaz'ın transferi takıma yeni bir soluk verdi. Hande, gerçekten gelecek vadeden başarılı genç bir arkadaşımız. İnşallah uzun yıllar hem kulübümüze hem de Türk voleybol camiasına hizmet eder." diye konuştu.

Hande Şahbaz ise Çanakkale Belediyespor forması giyeceği için mutlu olduğunu dile getirerek, "Allah utandırmasın, kazasız belasız bir sezon geçirmeyi ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz