Voleybol

Nilüfer Belediyespor'da transfer

04 Mayıs 2016 Çarşamba 15:54 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2016 Çarşamba 12:56

Antrenör Doğu ve pasör Düzceler ile birer yıllık sözleşme imzalandı.

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'da antrenörlüğe Bayram Atay Doğu getirildi. Bursa temsilcisi ayrıca, Çanakkale Belediyespor'da forma giyen Duygu Düzceler'i transfer etti.

Antrenör Doğu ve pasör mevkisinde oynayan Duygu Düzceler, Üçevler Spor Salonu'nda düzenlenen törende birer yıllık sözleşmeleri imzaladı.

Törende konuşan kulüp başkanı Ali Karamık, 2016-2017 sezonu için ilk imzaları attıklarını söyledi.

Duygu Düzceler'i geride kalan sezonda Çanakkale Belediyespor'da oynarken izlediklerini belirten Karamık, "İyi bir performans ortaya koyup takımını Avrupa kupalarına taşıdı. Burada üzerine koyarak devam edeceğine inanıyorum." dedi.

Gelecek sezonla ilgili planlamayı iyi yaptıklarını dile getiren Karamık, genç ve iddialı bir kadro oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyespor'da da forma giyen Duygu Düzceler ise Bursa'ya yeniden döndüğü için mutlu olduğunu, Nilüfer Belediyespor'u hedeflerine ulaştırmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

Nilüfer Belediyespor'da bir sezon aradan sonra tekrar görev yapacak Doğu da kendisinin ve kulübün hedefleri örtüştüğü için teklifi kabul ettiğini anlatarak, "Takım olarak yeniden yapılanmaya giriyoruz. 2017-2018 sezonunda Avrupa kupalarından birine katılmak istiyoruz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz