Voleybol

Nilüfer Belediyespor'da transfer

30 Mayıs 2016 Pazartesi 14:36 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2016 Pazartesi 11:38

Nilüfer Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Nilüfer Belediyespor, 2016-2017 sezonu için transfer çalışmaları kapsamında, Eczacıbaşı Vitra oyuncusu Janset Cemre Erkul ve Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan kondisyoner Uğur Dilek'i kadrosuna dahil etti.

Kulüp Başkanı Ali Karamık, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'ndeki imza törenininde yaptığı konuşmada, yeni sezonda genç bir kadro ile mücadele edeceklerini söyledi.

Dinamik ve başarılı sporcuları kadroya katmaya devam edeceklerini bildiren Karamık, "A Milli Takımı'nın gelecekteki kadrosunu şekillendirecek nitelikte gençleri takımımıza dahil ediyoruz. Janset Cemre Erkul, Genç Milli Takım'da başarıyla mücadele etti. 2015 FIVB U20 Voleybol Avrupa elemelerinde de en iyi blok yapan oyuncu seçildi. Başarısını hem milli takımlarda hem de kulübümüzde devam ettireceğine inanıyoruz. Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’e de verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Beklentilerin farkındayız ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Transferi gerçekleşen 19 yaşındaki voleybolcu Janset Cemre Erkul da Nilüfer Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Ligi hedeflenen yerde bitirebilmek için takım olarak sahada elimizden geleni yapacağız. Nilüfer Belediyespor teknik heyet ve tesisleriyle birlikte kaliteli bir kulüp. Burada aile ortamı var ve bu ailede olmaktan dolayı çok mutluyum." dedi.

Nilüfer Belediyespor geçen hafta da Duygu Düzceler, Selen Kafadar ve Neslişah Durgun ile sözleşme imzalamıştı.

İmza törenine Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Atay Doğu da katıldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz