Voleybol

Seda "Voleybol Arena" istiyor

10 Nisan 2014 Perşembe 12:11 - Son Güncelleme 10 Nisan 2014 Perşembe 12:19

"Büyük bir salonumuz olsa onu da dolduracağımızı düşünüyorum."

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Seda Tokatlıoğlu, elde edilen başarıların ardından sarı-lacivertli taraftarlara artık voleybol salonun yetmediğini, daha fazla kapasiteli bir "Voleybol Arena"nın yapılması gerektiğini bildirdi.

Tokatlıoğlu, yaptığı açıklamada, taraftarlarının her branşa büyük destek verdiğini belirterek, "Biz 'büyük bir aileyiz' sloganıyla bunu herkese hissettirdiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'ye geldiğimde voleybol 50-60 kişiye oynanıyordu. Ancak şimdi gördüğümüz kadarıyla 7 bin 500 kişiye oynanıyor. Belki büyük bir salonumuz olsa onu da dolduracağımızı düşünüyorum. Daha fazla kapasiteli bir 'Voleybol Arena' güzel olur" diye konuştu.

Taraftarlarının kendilerine karşı büyük bir sevgisi olduğunu anlatan Seda Tokatlıoğlu, "İnanılmaz bir sevgi var. Bunu başkanımıza borçluyuz. Kendisi sadece futbolla değil bütün branşlarla ilgileniyor. Başkan, her oyuncuyu, her çalışan personeli tanıyor. Kendisine buradan tekrar teşekkürü borç biliyoruz. İnşallah alabildiğimiz kadar kupaları alıp ona moral vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kağıt üzerinde favori olmadığımızı gösterdik"

Seda Tokatlıoğlu, şampiyon oldukları CEV Kupası'nda en başından beri favorinin kendileri olduğunu vurgulayarak, "Sadece kağıt üzerinde favori olmadığımızı sahada da gösterdik. Herkes üzerine düşen görevi sonuna kadar yaptı" dedi.

Erkek takımının da şampiyon olduğu CEV Challenge Kupası'nın favorisi olarak gösterildiğini kaydeden Seda, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Erkek takım da favoriydi. O günü, Burhan Felek'te kupayla taçlandırmak hepimizi çok mutlu etti. Fenerbahçe kadın ve erkek takımları, play-off öncesi kupa kazandılar. Bu bize inanılmaz bir şekilde itici güç olacak. Moral açısından iyi gelecek. İnşallah aynı şekilde iki takıma da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak nasip olur."

Seda Tokatlıoğlu, 2008 yılından beri yakaladıkları başarı ve istikrarın, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı yatırımların karşılığı olduğunu vurgulayarak, "Fenerbahçe Kulübü'nün sadece futbol kulübü değil, spor kulübü olduğunu başkanımız herkese gösterdi. 2008'den beri yapılan yaptırımlarla, sponsorluklarla bu başarıyı gayet iyi bir şekilde götürüyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz