Voleybol

VakıfBank'ta şampiyonluk sevinci

30 Nisan 2016 Cumartesi 21:51 - Son Güncelleme 30 Nisan 2016 Cumartesi 18:54

Osman Demren: "Hak ederek namağlup şampiyon olduk."

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, Bayanlar Voleybol 1. Lig'de yeniden şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Demren, Final Etabı 2. devresinin son gününde Fenerbahçe Grundig'i 3-1 mağlup ederek şampiyon oldukları maçın ardından, AA'ya yaptığı açıklamada, geçen sezon kupayı son anda kaçırdıklarını belirtti.

Demren, "Yeniden şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yıl Avrupa'da da şampiyon olmayı çok istedik ama maalesef finalde kaybettik. Gerçekten çok zorlu ve kaliteli bir ligimiz var. Ligde dünyanın en iyi takımları var. Final Etabı'nda birbirinden değerli takımlarla mücadele ettik ve hak ederek namağlup şampiyon olduk." diye konuştu.

Gelecek sezon Avrupa'da şampiyon olarak başarılarını taçlandırmak istediklerini dile getiren Demren, "Oyunculara, teknik ekibe, banka yönetimine ve bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim." dedi.

VakıfBank Takım Kaptanı Gözde Kırdar ise Final Etabı'nda mücadele eden bütün takımları ve sporcuları tebrik ederek, "Bütün takımlar terinin son damlasına kadar mücadele etti. Bizim açımızdan güzel bir etap oldu. İzmir ve Ankara'da oynadığımız maçların tamamını kazandık. İyi bir takımız, şampiyon olacağımıza sonuna kadar inandık. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

"En iyi libero" ödülüne layık görülen VakıfBanklı Hatice Gizem Örge de, CEV Şampiyonlar Ligi'nin ardından tamamen lige ve Final Etabı'na odaklandıklarını söyledi.

"Şampiyon olabilmek için elimizden geleni yaptık" diyen Örge, "Maçlarda son ana kadar mücadeleden vazgeçmedik. Sonunda şampiyon olduk, bizim için büyük bir mutluluk. Bütün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Şampiyonluğun gelmesinde emeği geçen ve bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz