Voleybol

Voleybolda rakipler belli oldu

05 Haziran 2015 Cuma 17:11 - Son Güncelleme 05 Haziran 2015 Cuma 17:14

Voleybolda Türk ekiplerinin Avrupa'daki rakipleri belli oldu.

Avrupa voleybolunun 2 ve 3 numaralı organizasyonu CEV Kupası ile CEV Challenge Kupası'nda gelecek sezonun kura çekimi yapıldı.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Lüksemburg'da gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda, Erkekler ve Kadınlar CEV Kupası'nda mücadele edecek Galatasaray'ın, Erkekler CEV Challenge Kupası'nda yer alacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ve Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda boy gösterecek son şampiyon Bursa Büyükşehir Belediyespor'un rakipleri belli oldu.

Galatasaray Daikin, Kadınlar CEV Kupası ilk turunda İsviçre'den Viteos Neuchatel Universite ile eşleşti. Sarı-kırmızıların erkek voleybol takımı Galatasaray FXTCR'nin CEV Kupası ilk turundaki rakibi ise Rumen temsilcisi Volei Municipal oldu.

Kadınlar CEV Challenge Kupası'nın son şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyespor, turnuvanın ilk iki turunu maç yapmadan geçecek. Bursa ekibi üçüncü turda, CEV Kupası'nda Romanya'dan Stiinta ile Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apollon Prestige arasındaki eşleşmenin kaybedeni ile mücadele edecek. Türkiye'yi Erkekler CEV Challenge Kupası'nda temsil edecek İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise ikinci tur maçlarını Bosna Hersek'in Mladost ekibine karşı oynayacak.

Erkekler ve Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda ikinci tur maçları, 10-12 Kasım'da yapılacak. Kadınlar CEV Kupası ilk tur karşılaşmaları 27-29 Ekim'de, Erkekler CEV Kupası ilk tur mücadeleleri ise 3-5 Kasım'da oynanacak. İki turnuvada da ikişer maç üzerinden oynanacak eşleşmelerde, rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar bir üst tura çıkacak.

Sıradaki Haber
Arkasspor'dan kadroya takviye!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz