Basketbol

Pınar Karşıyaka'nın erteleme talebine ret

20 Aralık 2021 Pazartesi 11:21 - Son Güncelleme 20 Aralık 2021 Pazartesi 11:34  |  Kaynak : DHA

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 22 Aralık Çarşamba günü Avrupa'daki kaderini belirleyeceği son hafta maçında Polonya ekibi Stal Ostrow ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Pınar Karşıyaka'nın erteleme talebi kabul edilmedi.

Grupta daha önce tur atlamayı garantileyen iki ekip Baxi Manresa ile Hapoel Jerusalem arasında aynı gün oynanması gereken karşılaşma koronavirüs vakaları nedeniyle 28 Aralık'a ertelendiği için FIBA'dan erteleme talep eden Kaf-Kaf, ret cevabı aldı.

Kendisi gibi 2 galibiyeti bulunan İsrail ekibi Hapoel'in son hafta alacağı sonuç, üçlü averaj ihtimali devreye girerse Karşıyaka için önem taşıyacak. Son maç öncesi Stal'ın 1 galibiyeti bulunurken, Pınar Karşıyaka, rakibini mağlup ettiği takdirde Avrupa'da yoluna devam edip son 16'ya kalmak için Play-In oynayacak.

Yeşil-kırmızılı ekip, ilk maçta 3 sayı farkla yendiği rakibine 3 sayı ve daha farklı skorla yenilirse ise Avrupa'ya erken havlu atacak. Semih Erden ve Roll'ün sakatlığının sürdüğü, Blackmon'un durumunun belirsiz olduğu Karşıyaka, 21 Aralık Salı günü Polonya'ya gidecek.  

Sıradaki Haber
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde son hafta heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz